Omáčky eBook

Fatimma.cz Omáčky Image

INFORMACE

Hledáte knihu Omáčky? Skvělé, máme tu knihu. Bylo napsáno 2005 a autorem je none? Přečtěte si knihy online na našem webu fatimma.cz

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2005

NÁZEV SOUBORU: Omáčky.pdf

VELIKOST SOUBORU: 3,69 MB

ISBN: 8073600757

POPIS
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.Domáce cestoviny sú jedinečné, samozrejme keď vieme ako na to. Teraz máte možnosť rozšíriť si svoje vedomosti i zručnosti práve v tejto oblasti a k cestovinám neodmysliteľne patria omáčky stačí si vybrať:Sladkokyslákarfiolová omáčkaParadajková omáčka s opraženou strúhankouParadajková omáčka s mäsom a hráškomOmáčka z darov moraVaječná omáčka s údenou slaninouJanovská bazalková omáčkaHubová omáčkaHrášková omáčka s parmskou šunkou
STÁHNOUT ČÍST
Smetanové omáčky jsou zlatá klasika: Kuře na paprice ...
Přílohové omáčky, neboli dipy, připravené z různých surovin, se postupně stávají součástí i české kuchyně. Jak napovídá název dip, který je převzatý z angličtiny, jedná se o omáčku, do které se další druhy potravin nakrátko ponořují, čili namáčejí. Dip přitom může být jak teplý, tak studený.
Omáčky - TopRecepty.cz
Podrobnosti. Omáčky se nekonzumují samostatně, dodávají totiž pokrmu aroma, vlhkost a vzhled. Latinsky se řekne omáčka salsus (znamená osolený), z čehož je odvozeno toto slovo v mnoha jazycích, např. ve francouzštině a v angličtině.Jedna ze základních omáček je bešamel.Omáčka pro salát se nazývá v hustější formě dresink nebo spíše v řidší formě zálivka.
SOUVISEJÍCÍ KNIHY