DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2012
NÁZEV SOUBORU: Můj divotvorný hrnec.pdf
VELIKOST SOUBORU: 10,96 MB
ISBN: 9788020427816
Jaroslav Sapík zcela záměrně již desetiletí navazuje na tradice měšťanské kuchyně, která ve své nejlepší podobě patřila ke špičce evropské gastronomie. Jeho nová česká kuchařka představí klasickou i moderní českou kuchyni založenou především na domácích produktech. Její členění zdůrazňuje chuťovou pestrost i moderní kuchařské trendy i hlediska racionální výživy. Jaroslav Sapík představí nejen přes 40 receptů, ale zároveň představí historii české kuchyně, upozorní na její přednosti, na něž je dobré navazovat, nevyhne se však ani současným negativním prvkům. Kapitoly o historii doprovázejí dobové fotografie a dokumenty, staré, často rodinné recepty a osobní vzpomínky autora této výjimečné kuchařky.
Můj divotvorný hrnec - Jaroslav Sapík, 2012, pevná vazba ...
Contents obsah presniaavKy na vi idličku předkrmy hlavnfjfdl a dezerty obsah Úvod 14 Přesnídávky na vidličku Zadělávané drštlcy 20 Telecí ragu se žampiony 22 Vařený květák s rajskou omáčkou a parmazánem 24 Talián s hořčicovou omáčkou 26 Domácí sekaná ve vepřové bránici 28 Předkrmy Sulc z vepřových nožiček 32 Paštiky čtvera chutí • Selská hrubozrnná ...
Jaroslav Sapík - Můj divotvorný hrnec | Cuketka fórum
Jaroslav Sapík - Můj divotvorný hrnec RSS. Štítky: divotvorný hrnec, kuchařka, sapík, 1 příspěvků celkem. Skočit na nejnovější↓ ...