DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2018
NÁZEV SOUBORU: Ájurvédská kuchařka.pdf
VELIKOST SOUBORU: 6,12 MB
ISBN: 9788075002952
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu. Amadea Morningstarová, na Západě vzdělaná a mezinárodně uznávaná výživová poradkyně a Urmila Desaiová, vynikající indická kuchařka, jsou obě dobře obeznámené s řadou léčebných tradic. Ájurvédská kuchařka obsahuje hluboké pojednání o ájurvédské výživě, tridóšický pohled a způsoby, jak uskutečnit stravovací změny, jež budou trvalé.
Ájurvédská kuchařka - Amadea Morningstarová, Urmila ...
Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa. Tradiční indická kuchyně je vyhlášená svou originalitou a také důrazem na zdraví, který se do ní promítá díky ájurvédě - nejstarší dochované medicínské tradici na světě.
Ájurvéda a indická kuchyně - Siddha - ajurveda
Ghí, kurkuma a ájurvédská strava. Kdo chce něco udělat pro své zdraví , měl by dodržovat několik níže uvedených zásad. Ghí, kurkuma a zázvor, to byly vždy ty základní pilíře kuchyně pro zdraví a my by jsme se to měli naučit respektovat.