DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2015
NÁZEV SOUBORU: Fermentace.pdf
VELIKOST SOUBORU: 2,80 MB
ISBN: 9788024756349
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.
Jak udělat domácí kvašenou zeleninu se solí (pickles ze ...
Fermentace byste se neměli nikterak obávat -- jedná se o velmi jednoduchou, nekomplikovanou záležitost! Stručně řečeno, fermentace obnáší vložení zvoleného druhu ovoce do sklenice nebo jiné nádoby a následné přidání vody, cukru a aktivní kultury (droždí nebo syrovátky).
Fermentace | Knihy.ABZ.cz
fermentace. Fermentovaná zelenina. 7. června 2018. Už jsem vám sem před časem dala fermentované mrkve a protože tento postup je téměř stejný, tak je asi zbytečné, abych vám sem kopírovala úplně základní informace, ale abyste se nemuseli vracet, tak máte ty podstatné základní body. Už jste zkoušeli mrkve?