DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2015
NÁZEV SOUBORU: Jak nakupovat a zpracovávat maso.pdf
VELIKOST SOUBORU: 8,88 MB
ISBN: 9788087575390
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání ...
Autor: flyingandie Publikováno: 2.9.2018 Rubriky: Edice Apetit: Jak nakupovat a zpracovávat maso Štítky: Kuchařka Leave a comment on Edice Apetit: Jak nakupovat a zpracovávat maso. Proč tento blog? Existuje v dnešní době ještě originální recept? Myslím si, že ne. Kuchařek už je v knihkupectví více než dost, proto nemám v ...
FRIČ, Václav : Jak nakupovat a zpracovávat maso
Jak nakupovat, zpracovávat a uchovávat suroviny Nakupování surovin a potravin na vaření v dnešní době vypadá jako poměrně jednoduchá záležitost. Koupit se dá v současné době téměř vše, ale - a to je podstatné - v různé kvalitě, která je velmi důležitá pro konečnou chuť, konzistenci i vůni připraveného jídla.