DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2007
NÁZEV SOUBORU: Ovocné a zeleninové speciality.pdf
VELIKOST SOUBORU: 8,29 MB
ISBN: 8072346929
Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace.V dnešní době lze v každém supermarketu objevit velké množství nejrůznější zeleniny a exotického ovoce. Máte raději ovoce připravené tradičním způsobem? Pak vám doporučujeme voňavé dušené hrušky. Ti, kdo naopak rádi vaří něco neobvyklého, by měli zkusit dýňovou polévku nebo kedlubny s krémovou koprovou omáčkou. Tato kuchařka se bezpochyby stane Vaším kuchyňským favoritem.Preklad: Marina Čermáková
Ovocné i zeleninové smoothie | Svět bedýnek
Takovým zdravým lákadlem jsou například zeleninové chipsy. Oloupeme a nakrájíme tvrdou zeleninu, například brambory, mrkev, celer, petržel… vše na tenké plátky asi cca 0,5 cm. Plech vyložíme pečícím papírem a plátky zeleniny na něj naskládáme.
Kniha: Ovocné a zeleninové speciality | Knihy.ABZ.cz
Ovocné a zeleninové speciality. Přiznejte se, kdo z Vás je schopen je konzumovat ? Moc Vás asi nebude. Přesto se vyplatí podívat se na jejich kuchařku. Zelenina je totiž velice bohatá na vitamíny a pokud jí budete zanedbávat, tak se Vám to může časem vymstít. Recepty jsou zajímavé a některé jsou pozoruhodné.