Makrobiotické nedělní vaření eBook

Fatimma.cz Makrobiotické nedělní vaření Image

INFORMACE

Makrobiotické nedělní vaření je skvělá kniha. Tuto knihu napsal autor Dagmar Lužná. Přečtěte si s námi knihu Makrobiotické nedělní vaření na fatimma.cz

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2006

NÁZEV SOUBORU: Makrobiotické nedělní vaření.pdf

VELIKOST SOUBORU: 1,92 MB

ISBN: 0

POPIS
Publikace přináší inspiraci prověřenou letitými zkušenostmi při praktikování přirozené stravy, návody jaké způsoby vaření aplikovat v jednotlivých ročních obdobích a také jak postupovat při přípravě tak, abychom netrávili většinu volného času v kuchyni. Nabízí recepty na každou neděli v roce (tedy na den, kdy je celá rodina pohromadě), které jsou rozděleny podle ročních období a podle toho, co právě příroda nabízí ke sklizni. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídlo obsahovalo všechny složky ve správném poměru - vždy vaříme polévku, dále na talíři nesmí chybět obiloviny, bílkoviny, tepelně upravené zeleniny a zeleninové saláty a tzv. kondiment (doplněk). Recepty jsou připraveny tak, aby sloužily jako vodítko, jak začít a jak tvořit dále, až člověk nabude zkušenosti a bude moci uplatnit svůj tvůrčí potenciál sám. K tomu může sloužit jako pomůcka i plakát, který je vložen v publikaci. Kromě receptů na jednotlivé neděle v roce čtenář v publikaci nalezne i samostatné kapitoly věnované receptům na vánoční cukroví, nápojům, zelenině, ovoci, svačinkám a mlskům. Všechny publikované recepty jsou nutričně vyvážené, pestré, zdravé a připravené uspokojit i labužníky. Pro inspiraci je součástí publikace i barevná příloha s fotografiemi připravených pokrmů.
STÁHNOUT ČÍST
Makrobiotické nedělní vaření alternativy - Heureka.cz
Kupte knihu Makrobiotické nedělní vaření od Dagmar Lužná na Martinus.cz. Čtenářské recenze Poštovné nad 999 Kč zdarma Slevy na bestsellery 25 %
Makrobiotické nedělní vaření - YouTube
O čem je kniha Makrobiotické nedělní vaření? Publikace přináší inspiraci prověřenou letitými zkušenostmi při praktikování přirozené stravy, návody jaké způsoby vaření aplikovat v jednotlivých ročních obdobích a také jak postupovat při přípravě tak, abychom netrávili většinu volného času v kuchyni.
SOUVISEJÍCÍ KNIHY