Technológia 3 (učebný odbor pekár) eBook

Fatimma.cz Technológia 3 (učebný odbor pekár) Image

INFORMACE

Hledáte knihu Technológia 3 (učebný odbor pekár)? Skvělé, máme tu knihu. Bylo napsáno 2015 a autorem je none? Přečtěte si knihy online na našem webu fatimma.cz

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2015

NÁZEV SOUBORU: Technológia 3 (učebný odbor pekár).pdf

VELIKOST SOUBORU: 7,19 MB

ISBN: 9788080913847

POPIS
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.
STÁHNOUT ČÍST
PDF VZOROVÝ UČEBNÝ PLÁN A VZOROVÉ UČEBNÉ pre učebný odbor
Všechny informace o produktu Kniha Technológia 3 - učebný odbor kuchár, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Technológia 3 - učebný odbor kuchár.
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár (Gabriela ...
Suroviny 3 (učebný odbor pekár) - Gabriela Sládečková . Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice surovín. Poskytuje ucelené informácie o surovinách - tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, ich ...
SOUVISEJÍCÍ KNIHY