Síla přírodní fermentace eBook

Fatimma.cz Síla přírodní fermentace Image

INFORMACE

Síla přírodní fermentace je skvělá kniha. Tuto knihu napsal autor Sandor Ellix Katz. Přečtěte si s námi knihu Síla přírodní fermentace na fatimma.cz

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2015

NÁZEV SOUBORU: Síla přírodní fermentace.pdf

VELIKOST SOUBORU: 9,78 MB

ISBN: 9788024752143

POPIS
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
STÁHNOUT ČÍST
Síla přírodní fermentace - Rínok - OZ Biosféra
SÍLA PŘÍRODNÍ FERMENTACE Úžasná kniha, jejímž autorem je Sandor Ellix Katz, obdivuhodný člověk. Sandor je již deset let HIV pozitivní a žije nyní v komunitě lidí snažící se o soběstačnost v krásné přírodě státu Tennessee. Prastarý a osvědčený způsob uchování a zpracování potravin - tedy fermentace, ...
Síla přírodní fermentace, Jedinečná chuť a léčivá síla ...
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur 4.5 5 recenzí Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané ...
SOUVISEJÍCÍ KNIHY