DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2007
NÁZEV SOUBORU: Drůbeží speciality.pdf
VELIKOST SOUBORU: 7,41 MB
ISBN: 8072346899
Objevte rozmanitost a originalitu drůbežích pokrmů, ať už je jejich hlavní ingrediencí kuře, husa, kachna či například perlička. Tato kniha přináší recepty na celou řadu typických i zcela netradičních pochoutek z drůbeže. Smažené, pečené, dušené, marinované – všechny lahůdky vřele doporučujeme. Jsou nejen velmi chutné, ale také zdravé a lehce stravitelné. Preklad: Soňa Marešová
Kniha: VR Drůbeží speciality I. - autorov kolektív | Knihy ...
Masové a drůbeží speciality, Toasty a sendviče cheesburger na grilu, hamburgery na grilu Klasický americký cheeseburger Namleté hovězí maso si vložíme do misky, ochutíme solí, pepřem a přidáme najemno nasekané lístky bazalky, snítky tymiánu a jarní cibulky, vše důkladně promícháme a necháme alespoň 3 hodiny uležet ...
Masové a drůbeží speciality - 2. stránka - Recepty na ...
Drůbeží speciality - - popis, komentáře a veškeré informace o knize.