DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2007
NÁZEV SOUBORU: Drůbeží speciality.pdf
VELIKOST SOUBORU: 6,43 MB
ISBN: 8072346899
Objevte rozmanitost a originalitu drůbežích pokrmů, ať už je jejich hlavní ingrediencí kuře, husa, kachna či například perlička. Tato kniha přináší recepty na celou řadu typických i zcela netradičních pochoutek z drůbeže. Smažené, pečené, dušené, marinované – všechny lahůdky vřele doporučujeme. Jsou nejen velmi chutné, ale také zdravé a lehce stravitelné. Preklad: Soňa Marešová
Drůbeží speciality - Minkowski,Enkhuizen - Megaknihy.cz
Drůbeží díly i celá kuřata ochucená přírodním kořením Wiberg, které není chemicky konzervováno. Masové speciality. K tepelně neopracovaným polotovarům patří především populární rolády - kuřecí, krůtí, kachní a vepřové. Dále se v Dýšině připravují špízy, několik druhů sekané a další speciality.
DRŮB. SPECIALITY - Pizzerie Uno Opava
Kupte knihu Drůbeží speciality od na Martinus.cz. Čtenářské recenze Poštovné nad 999 Kč zdarma Slevy na bestsellery 25 %